Curious Collections by Mariëlle Leenders

Fotografie | Productontwerp | Concept | Research

 

Mariëlle is geboren op 6 December 1974 en groeide op midden in de natuur, waar ze elke dag te vinden was.

Toen ze 18 was is ze op zichzelf de wijde wereld ingetrokken om nog meer van de natuur en andere culturen te kunnen leren en  te genieten.
Zij heeft aan de Design Academy in Eindhoven gestudeerd en is daar in 2000, Cum Laude afgestudeerd.

Op de Design Academy werd ze al veel gestimuleerd ook met fotografie verder te gaan.

Sinds 2000 werkt ze als zelfstandig designer, fotograaf en consultant voor verschillende opdrachtgevers.

Als fotograaf vind Mariëlle het belangrijke de boodschap duidelijk en op een esthetische wijze over te brengen. Alles moet tot zijn recht komen en het moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien. Ik kan u unieke, realistische en vooral creatieve beelden leveren.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van fotodessins toepasbaar voor alle soorten oppervlaktes. Ik sta bekend om mijn hoge kwaliteit foto’s die eindeloos op een realistische, natuurlijke manier repeteren.
Wij hebben het grootste en meest diverse assortiment fotodessins dat er te vinden is. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van fotodessins voor retail, architecten, hotels, bedrijven, etc. Zoek je een unieke foto/dessin neemt u dan contact met ons op.

Voor Mariëlle is de natuur de oorsprong van alles. Het is een grote inspiratiebron voor elk nieuw product en idee.
De natuur is veelal in haar werk vertegenwoordigd. Het is zeer belangrijk voor haar om deze zoveel mogelijk te koesteren. Het is haar missie om mensen te overtuigen van de noodzaak die er is om de natuur zoveel mogelijk te behouden en te leren met de natuur te leven. Wij zijn natuur!

Mariëlle werkt tevens als experience designer en onderzoekt het werkelijk functioneren van een product of dienst in zijn natuurlijke habitat. Dit levert zeer betrouwbare en vaak verrassende onderzoeksresultaten op. Het onderzoek wordt vastgelegd met film en fotografie. De camera liegt niet. Mariëlle kan u begeleiden in het verwerken van de opgedane kennis en onderzoeksresultaten in nieuwe innovatieve en duurzame producten/ diensten.

Voor prijzen van zowel zakelijk als particuliere fotografie, design en onderzoek, neemt u aub contact met mij op dan kan ik u een persoonlijke offerte maken.

Photo_Marielle Leenders_small

Alle foto’s op deze website zijn gemaakt door Mariëlle Leenders.

All rights reserved! Alle foto’s en werk op deze site, tevens als de site zelf, zijn beschermd door copyright. Het is absoluut verboden om zonder toestemming de foto’s, dessins of design van deze site te kopiëren, voor zowel commercieel gebruik als ter inspiratie voor jezelf. Mocht je foto’s willen gebruiken, neem dan even contact op via info@marielleleenders.nl.

“Op alle rechtsbetrekkingen van Curious Collections by Mariëlle Leenders zijn de Algemene Voorwaarden van  DuPho (Dutch Photographers)  van toepassing en welke u (op verzoek gratis) ter beschikking zijn/worden gesteld.”